TARIEVEN

de prijzen in dit overzicht zijn exclusief btwOnderstaand zie je de verschillende diensten die wij aanbieden, maar wil jij service op maat, zoals bijvoorbeeld het opzetten van een strategie in combinatie met een nieuwe huisstijl en SEO? Dat is natuurlijk geen probleem. Neem contact op voor de mogelijkheden en tarieven.

De belangrijke basis
299

Per maand ex. BTW

2 uur per week (spreidbaar) volledige beschikbaarheid voor het maken van, of het plaatsen van social content. Social of Google advertising. Google optimizing (schrijven van teksten en optimaliseren website). Bijwerken/onderhouden website. E-mail marketing.

“24/7” beschikbaarheid op werkdagen voor vragen of advies op elk vlak.

 

de mooie middenmoot
499

Per maand ex. BTW

6 uur per week (spreidbaar) volledige beschikbaarheid voor het maken van, of het plaatsen van social content. Social of Google advertising. Google optimizing (schrijven van teksten en optimaliseren website). Bijwerken/onderhouden website. E-mail marketing.

“24/7” beschikbaarheid voor vragen of advies op elk vlak.

de kers op de taart
899

Per maand ex. BTW

12 uur per week (spreidbaar) volledige beschikbaarheid voor het maken van, of het plaatsen van social content. Social of Google advertising. Google optimizing (schrijven van teksten en optimaliseren website). Bijwerken/onderhouden website. E-mail marketing.

“24/7” beschikbaarheid voor vragen of advies op elk vlak.

WEBSITE

vanaf €699

Net begonnen of al jaren bezig, maar is je website aan een update toe? Wij bouwen van super simpel tot super complex. Een webshop of een blog? Allemaal geen probleem. Informeren is altijd gratis. Wil je dat wij de site altijd bijhouden en aanvullen? Ga dan voor een Total Service Pakket. Genoemde prijs is exclusief btw.

LOGO

vanaf €249

Een passend logo voor je bedrijf. Al jaren een begrip of nog in de startblokken? Wij denken in oplossingen en zorgen voor een herkenbaar logo in gepaste stijl. Genoemde prijs is exclusief btw.

HUISSTIJL

Vanaf €499

Heb je nog geen idee welke kleuren, vormen en stijl je wilt uitdragen? Wij ontwerpen een volledige huisstijl (inclusief logo) die doorgevoerd kan worden in briefpapier, website, social media uitingen en meer. Genoemde prijs is exclusief btw.

SOCIALS

vanaf €399

Wil jij graag jouw boodschap overbrengen via social media. Wij nemen het opzetten van alle door jou gevraagde social media kanalen volledig op ons. Daarnaast geven we duidelijke adviezen over hoe deze kanalen in te zetten. Wil je dat wij de contentcreatie en het beheer volledig op ons nemen? Ga dan voor een Total Service Pakket. Genoemde prijs is exclusief btw.

CONSULTS

vanaf €55 p.u.

Wil jij liever alleen advies over hoe je alle aspecten van marketing in kunt zetten en welke keuzes je hierin moet maken? Wij van Studio DRIENULTWEE geven consults om het een en ander te verduidelijken voor jouw marketingstrategie.

GIfjes

VANAF €199

Wil jij graag nog opvallender zijn op o.a. Instagram Stories? Gifjes zijn de perfecte manier om je eigen huisstijl of logo nog verder door te voeren in je content. Voor €199 ontvang je 5 professionele gifs die kant-en-klaar geüpload zijn op een voor jou gemaakt Giphy account. Uiteraard zijn feedback momenten inbegrepen!